Aplică pentru contul de Seller! Simplu și rapid!

Deoarece sellerii vând produse pe platforma noastră, noi (eSell International Marketplace) trebuie să solicităm anumite informații, cum ar fi: numele companiei și descrierea unui seller, datele de contact ale acestuia, sunt afișate clienților și servesc la identificarea corectă a unui seller. Acest lucru poate ajuta la creșterea încrederii clienților și ajută, în cele mai multe cazuri la finalizarea unei vânzări. Adresa este utilizată pentru calcularea tarifului de expediere.

Cu toate acestea, solicităm și câteva date cu caracter personal, cum ar fi prenumele / prenumele și adresa de e-mail. Acestea sunt necesare pentru crearea unui cont de administrator al Sellerului în sistemul nostru. Sellerii pot accesa platforma și gestiona vânzările prin astfel de conturi. Adresele de e-mail sunt necesare, deoarece disting administratorii sellerilor, unii de alții. Vă conectați la platforma noastră, introducând adresa de e-mail pe care o furnizați aici. Numele sunt necesare, deoarece un singur furnizor poate avea mai mulți administratori - este mai ușor să gestionați responsabilitatea fiecărui administrator al dumneavoastră, în acest fel.

De asemenea, vă trimitem e-mailuri legate de cont (cum ar fi notificări privind starea comenzii, e-mailuri de resetare a parolei și multe altele) la adresa de e-mail furnizată. Din acest motiv, trebuie să stocăm adresa dvs. de e-mail în timp ce rămâneți clientul nostru. Dacă decideți că nu mai doriți să lucrați cu platforma noastră și doriți ca datele personale să fie eliminate din baza noastră de date (sau dacă doriți să obțineți toate datele personale asociate contului pe care le avem), trimiteți un e-mail la info@esell.ro.

Dacă credeți că datele dvs. cu caracter personal au fost utilizate în mod abuziv, aveți dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, în acest sens. Suntem obligați de Regulamentul general al UE privind protecția datelor să vă informăm despre acest drept; de fapt, nu intenționăm să folosim greșit sau în mod abuziv datele dumneavoastră.